Power King Energy

Identifiez-vous avec votre pseudo de Star du Foot.

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

Linda Brown
06-11-2019 05:42:01

Uiteindelijk zal op 26 adidas superstar originals maart de inventaris verder worden verdeeld in geselecteerde Footlocker Europe-winkels, opnieuw bevoorraad in Londen en Berlijn, en uitsluitend op adidas in Europa.Met de adidas Yeezy Boost duidelijk de meest gewilde sneaker dit jaar, is beperkte beschikbaarheid op dit moment de enige reden tot bezorgdheid. Terwijl velen angstig wachten op hun kans om een paar te kopen - de volgende is aanstaande zaterdag, 28 februari.

Deze nieuwe ZX-release, waarvan wordt gezegd dat deze deel uitmaakt van de adidas Consortium SS19-line-up, is gemaakt in nauw overleg adidas boost pure met de oorspronkelijke ontwerper van de ZX-reeks en Torsion-technologie, Jacques Chassaing.De adidas ZX 10000C is het langverwachte antwoord op de vraag van veel verzamelaars 'wat is er gebeurd na adidas classic de ZX 9000?' De ZX 10000 C behoudt het Torsion-systeem dat tot op de dag van vandaag een trots onderdeel is van de prestatiemogelijkheden van adidas.

In een schoen die op het eerste gezicht leest als een nooit eerder gezien model uit de originele ZX-archieven die nog maar net is opgegraven. De aqua, oranje en neutrale kleuren inspireert nostalgie naar adidas climacoolw een heel specifiek tijdperk van prestatieschoeisel, gebruikt in een gevarieerde mix van natuurlijke en technische fabricages, waaronder mesh-onderlagen, drie strepen met strepen, premium suède overlays en versterkte TPU op de ghilly en hiel.

De volgende colorway van de adidas ZX 4000 4D is officieel onthuld door adidas en komt volgende week uit.Deze adidas ZX 4000 4D is geïnspireerd op de Kelvin-temperatuurschaal en benadrukt het contrast tussen moderne mechanische productie en traditioneel vakmanschap bij de productie van schoenen. Met adidas flux dames de tussenzool die wordt geproduceerd in de bijna volledig geautomatiseerde fabriek van Adidas in Ansbach, Duitsland, is het ZX 4000 4D-model het product van de meest geautomatiseerde schoenenfabriek ter wereld.

Als je een paar nodig hebt, is dit een goed moment om je overzeese connectie te verbeteren en te zien wat ze voor je kunnen doen. Veel geluk met het kopen van een paar, je zult het absoluut nodig hebben.Voor de herfst / winter 2018 werkt adidas samen met het iconische Japanse streetwear-merk BAPE aan een collectie snowboardcapsules waarbij de iconische [img]http://www.frfisioterapia.com/images/n/adidas flux dames-783riz.jpg[/img] ontwerptaal van BAPE wordt toegepast op een reeks adidas snowboardboardsilhouetten.