Power King Energy

Identifiez-vous avec votre pseudo de Star du Foot.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 16-07-2019 06:39:13

Penelope Jean
Membre
Date d'inscription: 16-07-2019
Messages: 3

nike custom

De Air Jordan 1 maakte zijn debuut nike custom in 1985. Destijds gebruikte de schoen de beste materialen en technologie die de industrie te bieden had. De tijden zijn veranderd en basketbalschoenen zijn sindsdien definitief geëvolueerd, maar dankzij dit alles blijft de Air Jordan 1 centraal staan in de sneakercultuur. Door de jaren heen heeft Jordan Brand verschillende varianten van de Air Jordan 1 uitgebracht, met materialen zoals lakleder, satijn, Flyweave.

Evenals de lancering van de Air Jordan 1 Retro High Flyknit respectievelijk. Bovendien wordt de Air Jordan 1 Retro High geleverd met een Zoom Air-eenheid die is toegevoegd aan de hiel.De Air Jordan 1 maakte zijn debuut in 1985. Destijds nike hardloopschoenen dames gebruikte de schoen de beste materialen en technologie die de industrie te bieden had. De tijden zijn veranderd en basketbalschoenen zijn sindsdien definitief geëvolueerd.

Winkel <�a class = "shop-link" href = "De Air Jordan 1 Retro High Flyknit nike huarache heren BHM is bedekt met een zwarte vliegknit op het grootste deel van het bovenwerk waarbij groen en rood zowel de enkel / hiel als de teen raken. De hak wordt gedomineerd door groen maar heeft ook hits van rood. De teen is bedekt met rood met groene spikkels. De Nike Air-tongentag is uitgevoerd in een groen, zwart en rood driekleurenpatroon met een gouden branding die past bij de tri-color rubberen buitenzool.

Andere details zijn nike hypervenom phantom 3 zwart lederen details op de logo's van Swoosh en Wings, BHM-branding aan de binnenkant van de tong en een tussenzool van wit rubber.Dit Air Jordan 1 Retro High Flyknit wordt gedomineerd door een Wolf Grey Flyknit-bovenwerk. Gouden Harvest-accenten worden dan gezien op het Nike Air tonglabel, het Wings-logo op de enkel en de Swoosh-controles op de zijpanelen, die allemaal zijn gemaakt van suède.

Waaronder op het Swoosh, Wings-logo, het tonglabel dat is geraakt met de Nike Air-branding en de gehele binnenvoering. Deze colorway heeft het populaire Black / Game Royal-kleurenschema helemaal door het bovendeel samen met een tussenzool van wit rubber en een blauwe buitenzool. Winkel <�a class = "shop-link" href = "Deze nieuwe en toch-te-noemen-bijnaam Air Jordan 1 High komt gekleed in nike md runner 2 heren nog een andere zwart / wit / rode kleurencombinatie. Het officiële kleurenschema van de schoen wordt weergegeven als Zwart.

De Air Jordan 1 (samen met een Air Jordan 9) zal in een speciale colorway verschijnen om het NBA All-Star Weekend in Los Angeles, Californië te vieren in februari 2018. Deze versie van de Air Jordan 1 is gekleed in een premium Black tuimelde leren bovenkant met glad leer op de kraag en de Swooshes aan de zijkanten. Details over de schoen zijn Metallig Gold-hits op gebieden zoals de Nike Air-branding op [img]http://www.ouroboroslulea.com/images/shoes/nike md runner 2 heren-523iri.jpg[/img] de tongen, de vleugelslogo's en de omtrek van de Swoosh.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com