Power King Energy

Identifiez-vous avec votre pseudo de Star du Foot.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 22-08-2019 07:05:06

Jeff Valentine
Membre
Date d'inscription: 22-08-2019
Messages: 3

hvide puma sko

Puma var omkring puma sko sort et år forud for planen med året om slangen-trenden og har fortsat med at frigive nye stilarter med en vis regelmæssighed i mellemtiden. I dag ser vi tre velkendte modeller tage på farveveje, der ville have lige så godt placeret i begyndelsen af 2012, da Puma First Round, Slipstream og Basket går til elegante sorte og / eller hvide makeups med forskellige placeringer i skalaen. Hold fast ved Sneaker News for udgivelsesinfo om denne Made in Japan Python-samling, og tjek mere nedenfor i mellemtiden.

Parisisk sneaker-konvention Sneakerness har slået sig sammen med Puma for at levere en hyperbegrænset iteration af brandets chunky, fashion-forward Thunder-model. Denne passende navngivne version af Thunder-døbt  Astronesse har en overvejende hvid overdel med stænk af sort og orange på på mellemsålen og foringen, puma suede classic dame som efterligner sedimentfarven på Mars. Kun 201 par af Puma x Sneakerness Thunder  Astroness vil være tilgængelige på arrangementet i Paris den 15. og 16. september for $ 150, så hvis du er i området for at tjekke begivenheden, skal du sørge puma sneakers dame for at forsøge at sikre en af disse superbegrænsede dråber.

Puma slår dig med noget af sit eget materiale på SXSW 2012 i Austin, så kom sammen med dem til Puma Social Live for en masse sjov, der inkluderer dart, drinks, DJs og nogle optrædener fra Pumas musikalske venner. Puma Social Club Truck vil også være klar til at servere nogle tilpassede t-shirts! Arrangementet er kun 21 og begynder denne onsdag og slutter gennem lørdag. Glem ikke at tjekke alt, hvad Puma har at tilbyde i løbet af hvide puma sko en af årets største musik Bonanzas ved at slå Puma Social Live! Se flyeren for at få fuld information.

Der er ikke for mange forbindelser mellem sneakermærke og materiale, der er tættere forbundet med Puma og ruskind. Det historiske link bliver udvindt igen for dette nye sæt af Puma State-par, der kaldes  Cooler -pakken. Statens sko har begge signaturguldmærket på siderne og holder tingene tonale ved at lade formstrimmellogoen skære på tværs af siden for at klæbe sammen med den samme nuance som resten af skoen. Få et mere komplet kig på sættet efter pausen, og hold øje med, at End afslutter dem i næste uge.

Puma frigav en pakke med denim første runder tidligere i år, og selvom den står i modsætning til ovenstående afbildede originale navn, er det kun rigtigt, at den legendariske Suede lowtop også slutter sig til. Dette nye fald fra Pumas præmie Listelinjen inkluderer tre Puma-stater (tidligere et britisk kaldenavn for ruskinden, nu en titel til puma danmark udvalgte udgivelser) dækket i denim med forskellige grader af kontraststing. Se nærmere på en beige / orange udgave og to indigo-stilarter nedenfor, som kommer til udvalgte forhandlere fredag den 12. oktober. via Xlarge

Alife har været et vigtigt grundlag i streetwear-scenen for smart samarbejdsindsats og deres unikke Hariving Club-henvisende Rivington-butik. New Yorks brandets seneste samarbejde bruger de ikoniske Puma-stater som et lærred, da livsstilsilhouetten ser en grå ruskindbase parret med et syntetisk slangeskindmønster på sidepanelet. Præmieaffæren rammer detailhandlere i februar 2016, så se et detaljeret kig nedenfor og hold http://www.bosnaoglasi.com/images/shoes/puma-608pxz.jpg dig opdateret om en opdateringsdatoopdatering lige her på Sneaker News.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com